Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Η άπλυτη γκομενάρα, ο περιφερειάρχης, ο δήμαρχος… και οι «Ράδιο Αρβύλα»!

Αν ο Γιάννης Μπουτάρης από μόνος του αποτελεί… συνταγή επιτυχίας, τότε προσθέστε και μια ατάκα… ρουκέτα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για «άπλυτη γκομενάρα» και τους «Ράδιο Αρβύλα» και έχετε μια πλήρη εικόνα!

Ο κ. Τζιτζικώστας σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Η άλλη όψη» με τον Μανώλη Κοττάκη, αρχικά αφιέρωσε σε όλους τους Έλληνες  και ειδικά στους Θεσσαλονικιούς το τραγούδι των Scorpions «Wind of change» («Άνεμος της αλλαγής») καθώς «σήμερα η αλλαγή μας εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες».

Εν συνεχεία, στην παρέα προστέθηκε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης οπότε οι δύο πολιτικοί κλήθηκαν να περιγράψουν το πώς βλέπουν τη Θεσσαλονίκη.

«Θα έλεγα ότι είναι μια γκομενάρα. Μια γκομενάρα που όμως χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα λίγο στόλισμα… Όχι λίφτινγκ. Ένα πλύσιμο! Δεν είναι και η πιο καθαρή γκομενάρα» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας!

Τη σκυτάλη πήρε ο κ. Μπουτάρης: «Είναι η ομορφιά που ψάχνουμε. Η γκόμενα που ψάχνουμε»!

«Γι’ αυτό και τη γαμ@@@με!» φώναξε ο Αντώνης Κανάκης ζητώντας συγνώμη από τους τηλεθεατές, εξηγώντας πως δεν μπορούσε να κρατηθεί!

«Γκομενάρα που θέλει πλύσιμο… Ό,τι πιο απαξιωτικό έχει ειπωθεί ταυτόχρονα για πόλη και για γυναίκα» σχολίασε ο Χρήστος Κιούσης, για να προσθέσει ο Γιάννης Σερβέτας γελώντας: «Μπορεί να το λέει όπως για τον πατσά ο άνθρωπος, που για να είναι νόστιμος πρέπει να είναι λίγο βρώμικος»!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου