Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Victoria Hislop Ο Τελευταίος Χορός στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Victoria Hislop παρουσιάζει το βιβλίο της Ο Τελευταίος Χορός. Ιστορίες εμπνευσμένες από την Ελλάδα, εκδόσεις Διόπτρα. Η Victoria Hislop θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο της βιβλίο και θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα της θέσει η δημοσιογράφος Χριστίνα Κανατάκη. Διαβάζει ο ηθοποιός Νικόλαος Κεπεσίδης, το Σάββατο, 6 Απριλίου 2013, στις 12:00 στο
ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ ‑ ΠΛΑΤΕΙΑ Χ.Α.Ν.Θ. – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μέσα από δέκα πολύ δυνατά διηγήματα, η Victoria Hislop μας βγάζει σεργιάνι στους αθηναϊκούς δρόμους αλλά και στις πλατείες των ελληνικών χωριών. Σκιαγραφώντας την ξεχωριστή ατμόσφαιρα κάθε τόπου, η συγγραφέας ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας μια σειρά από αλησμόνητους ήρωες ‑ από έναν μοναχικό παπά έως δύο αδερφούς σε διαμάχη και από έναν ανεπιθύμητο ξένο έως ένα γαμπρό που βασανίζεται από μια μουσική και μια ανάμνηση.

Δοσμένες με τη μοναδική γραφή της Victoria Hislop, αυτές οι γλυκόπικρες ιστορίες πίστης και αγάπης, χωρισμού και συμφιλίωσης, θα μείνουν στο μυαλό σας και θα σας συντροφεύουν για πολύ καιρό μετά το τέλος της ανάγνωσης.

Η Βικτόρια Χίσλοπ είναι δημοσιογράφος και συνεργάζεται με τις εφημερίδες Sunday Telegraph και Daily Telegraph, όπως και με το περιοδικό Woman & Home. Ζει στο Κεντ της Αγγλίας μαζί με το σύζυγό της και τα δυο παιδιά της. Της απονεμήθηκε το βρετανικό βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα για το 2007. "Το νησί" κυριάρχησε για 24 εβδομάδες στο βρετανικό τοπ 10, με τις πωλήσεις του να ξεπερνούν τα 850.000 αντίτυπα. Τα δικαιώματα του βιβλίου πουλήθηκαν σε 17 χώρες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου