Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΤ Πρόσω ολοταχώς για 2ο κανάλι από τη Θεσσαλονίκη

Η λειτουργία ενός ακόμα καναλιού από τη μεταβατική Δημόσια Τηλεόραση με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι ο επόμενος στόχος του υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή.

Του Άκη Φωτόπουλου / ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Παρά το γεγονός ότι στις προθέσεις της κυβέρνησης ήταν το δεύτερο αυτό κανάλι -που θα αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση της ΕΤ3- να βγει στον αέρα κατά την περίοδο της ΔΕΘ, όσο περνούν οι μέρες οι δυσκολίες που συναντά ένα τέτοιο εγχείρημα είναι αξεπέραστες, με αποτέλεσμα η λειτουργία του καναλιού να πηγαίνει για αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ”, μέσα στις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των 256 συμβασιούχων (της δεύτερης προκήρυξης) που προορίζονται για τη στελέχωση του δεύτερου αυτού καναλιού. Σημειωτέον ότι ήδη έχει ανακοινωθεί η πρόσληψη 39 ατόμων για τις ραδιοτηλεοπτικές ανάγκες της Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων αρκετοί έχουν ήδη υπογράψει τις συμβάσεις.

Ως επικρατέστερος να αναλάβει τη γενική διεύθυνση του νέου υπό δημιουργία καναλιού της μεταβατικής “ΔΤ” εμφανίζεται ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης, ένα από τα πλέον γνωστά στελέχη της πρώην ΕΡΤ3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου