Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ρεκόρ συμμετοχών στη Θεσσαλονίκη για τον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

Το ενδιαφέρον για τον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης ολοένα και μεγαλώνει, καθώς οι δηλώσεις συμμετοχών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!


Η καταληκτική ημερομηνία για τις εγγραφές ήταν η 2α Οκτωβρίου, όμως οι διοργανωτές αποφάσισαν να δώσουν μια μικρή διήμερη παράταση. Ήδη οι άνθρωποι που αναμένεται να τρέξουν στους δρόμους της συμπρωτεύουσας στις 19 του μήνα ξεπερνούν τους 5.500, αριθμός που σίγουρα θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

Πάντως, το ρεκόρ των συμμετοχών έχει καταρριφθεί ήδη αφού πέρυσι, στην πρώτη χρονιά του θεσμού, έγιναν 3.240 εγγραφές.  Οι ενδιαφερόμενοι της... τελευταίας στιγμής, είτε για τον Ημιμαραθώνιο των 21,1χλμ. είτε για τον Δρόμο Υγείας 5.000 μ., θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360, ώρες 10:00-14:00 και 17:30-20:30), ή να εγγραφούν μέσα από τον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.thesshalfmarathon.org (η σχετική φόρμα εγγραφών θα είναι «ανοιχτή» μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής).

Το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο είναι 15 € (10 € για φοιτητές ή για ομάδες), ενώ το κόστος για όσους τρέξουν στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ. είναι 10 € (5 € για φοιτητές ή για ομάδες, δωρεάν συμμετοχή για μαθητές άνω των 12 ετών).

Ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Επίσημοι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η WIND, η Lucozade, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, η Sport 2000, η ΕΥΑΘ και η DHL, ενώ επίσημοι προμηθευτές είναι η MLS, η Αδαμίδης Α.Ε., η Dole, τα Φυτώρια Βασιλειάδη και η Honeybee Audiovisual.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου