Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Αλεξανδρούπολη: «Ζω καλύτερα, ξέρω τον τρόπο»

Ελάτε μαζί μας μπροστά στο Δημαρχείο 1/4/2013 έως και το τέλος της εκδήλωσης Κυριακή 7 Απριλίου.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4/2013) 

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, το Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης συμμετέχει σε μια σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων (domino) «Ζω καλύτερα, ξέρω τον τρόπο» με συμμετοχή των Εθελοντών του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των συνδημοτών μας, που θα λάβουν μέρος στις αθλητικές δραστηριότητες και στην ημερίδα με ιατρικές και συμβουλευτικές οδηγίες προς όλους τους δημότες της Αλεξανδρούπολης, από καθηγητές- ιατρούς της Euromedica και του διευθυντή του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, με θέματα την ασφάλεια και την προστασία του.

Οι δημότες που θα λάβουν μέρος στις αθλητικές δραστηριότητες και στην ημερίδα, θα έχουν την δυνατότητα (προαιρετικά) να συνεισφέρουν οικονομικά με το αντίτιμο των 2 ευρώ σε πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό.

Όλο το ποσό και από τις δύο εκδηλώσεις θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου αλλά και του Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου & Φαρμακείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης που ειδικά αυτό το διάστημα οι ανάγκες τους είναι πραγματικά τεράστιες. Αλλά και ο καθένας θα μπορεί να φέρει φάρμακα που δεν χρειάζεται πια για το Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο, Μπροστά στο Δημαρχείο από Δευτέρα 1/4/2013 έως και το τέλος της εκδήλωσης Κυριακή 7 Απριλίου. Θα διαθέτουμε το κουπόνια των 2 ευρώ με την αγορά των οποίων κάθε δημότης θα λάβει ειδικές προνομιακές κάρτες από την Euromedica και από άλλες εταιρίες που μπορεί να χρησιμοποιεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και με ιδιαίτερα οφέλη. Επίσης με το κουπόνι αυτό θα λάβει μέρος σε κλήρωση μεγάλων δώρων.

Η επίσημη εκδήλωση θα ξεκινήσει την Κυριακή 7 Απριλίου στις 11:30 το πρωί στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης με δράσεις όπως : ποδηλατοδρομία, μικρός μαραθώνιος, διαδρομή μοτοσικλετιστών και ιστιοπλοΐα. Μετά τις δράσεις όλοι οι συμμετέχοντες θα παρευρεθούν στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας όπου θα παρακολουθήσουν μουσικοχορευτική εκδήλωση-συναυλία. Το απόγευμα στις 7 θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα κατά την οποία θα βραβευθούν διάφορα αθλητικά σωματεία της πόλης.

Tην εκδήλωση υποστηρίζουν ενεργά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, η Περιφέρεια Α.Μ.Θ., Ιατρικός Σύλλογος Έβρου και πολλοί σύλλογοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου