Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Η easyJet συνδέει την Θεσσαλονίκη με την Ιταλία

Νέες απευθείας συνδέσεις από το αεροδρόμιο του Fiumicino (Ρώμης) προς Θεσσαλονίκη


Η easyJet, το No.1 δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη, εγκαινιάζει δύο καινούργιες απευθείας πτήσεις από το Αεροδρόμιο του Fiumicino, προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και Ρόδου.

Από σήμερα, θέσεις και για τις δύο πτήσεις είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.easyJet.com, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες να κλείσουν από πολύ νωρίς, επιτυγχανοντάς τους χαμιλότερους δυνατούς ναύλους.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 2 Απριλίου 2014, η Θεσσαλονίκη θα συνδέεται με το αεροδρόμιο του Fiumicino, της Ρώμης, με 3 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, με αεροσκάφος Α319, σε αρχική τιμή μονής μετάβασης 34.99€*. Επίσης, από τις 17 Ιουνίου 2014, θα υπάρχει σύνδεση του Fiumicino με τη Ρόδο, με 4 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, σε τιμή που ξεκινά από 57.49€*.

Ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, Regional Ground Operations Manager της easyJet δήλωσε σχετικά: Η easyJet , περισσότερο από κάθε άλλη εταιρία, προτιμά τα κεντρικά αεροδρόμια, μεταφέροντας τους ταξιδιώτες κατευθείαν στην καρδιά του προορισμού τους, ώστε να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα στις μετακινήσεις τους. Σταθερά ακούμε τις ανάγκες των πελατών μας και ανταποκρινόμαστε σε αυτές με τη δημιουργία νέων συνδέσεων. Στόχος μας αποτελεί πάντα η διευκόλυνση του πελάτη μας & ταξίδια, πάντα με ασφάλεια, άνεση και ανταγωνιστικές τιμές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου