Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«Κωμωδίες που δε θα ξεχάσουμε ποτέ στο ΦΙΞ in art»


Η κινηματογραφική Λέσχη του εναλλακτικού τεχνοποιείου ΦΙΞ in art, κάθε Τρίτη μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, μέσα από τη μαγεία του σινεμά. Κωμωδίες που όλοι αγαπήσαμε, αφού μας έκαναν να γελάσουμε μετά δακρύων, επανέρχονται στη μεγάλη οθόνη.

Την ερχόμενη Τρίτη θα απολαύσουμε το δεύτερο μέρος της ταινίας «Οι εντιμότατοι φίλοι μου 2 » του Μάριο Μονιτσέλι , που επιστρέφουν για να προσφέρουν μια ξεκαρδιστική κωμωδία, αληθινή και με πηγαίο χιούμορ. Οι παλιοί, αχώριστοι φίλοι Mελάντρι, Nέκι, Σασαρόλι και Mασέτι, βρίσκονται μπροστά στον τάφο του Περότσι. Παρότι έχουν περάσει πολλά χρόνια και οι εντιμότατοι πλησιάζουν τα εξήντα, βρίσκουν ακόμα το κέφι να εφευρίσκουν φάρσες ακόμα και σε μέρη που το χιούμορ δεν έχει θέση.... Η παρέα των κατεργάρηδων μεσήλικων δεν κουράζεται να εφευρίσκει τρόπους για να διασκεδάζει, μόνο που τα βέλη στο sequel της ταινίας επικεντρώνονται πια στα μεταξύ τους πειράγματα. Κυνισμός και πικρό χιούμορ συνυπάρχουν στο δεύτερο μέρος της κωμωδίας του Μάριο Μονιτσέλι, που άφησε εποχή.

Ιταλική ταινία, σε σκηνοθεσία Μάριο Μονιτσέλι με τους:

Ούγκο Τονιάτσι, Φιλίπ Νουαρέ Γκαστόνε, Μοσκίν Αντόλφο, Τσέλι Ρέντσο Μοντανιάνι, Πάολο Στόπα, Μιλένα Βούκοτιτς.

Ελάτε την Τρίτη 2 Απριλίου στις 21:00 στο ΦΙΞ in art (για να προλάβετε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα συνοδευτικά- η ταινία αρχίζει στις 22:00) και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα αποχωρήσετε φορώντας το καλύτερο σας χαμόγελο!!!

Πληροφορίες : 2310-500034

Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου