Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Δίκτυο Μουσικής Οικονομίας

Piano
Piano (Photo credit: esc861)
Εκπρόσωποι της μουσικής σκηνής, της οργάνωσης μουσικών συναυλιών και του χώρου της εστίασης από το Βερολίνο και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και εκπρόσωποι από το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συναντηθούν από τις 2 έως και τις 6 Οκτώβριου 2013 στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν την πρωτοβουλία «Δίκτυο Μουσικής Οικονομίας».

Η ελληνική και η γερμανική μεριά είχαν βρεθεί σε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας στο Βερολίνο τον Ιούνιο του 2013, όπου και τέθηκαν τα θεμέλια για να ξεκινήσει η επιτυχημένη αυτή συνεργασία που έχει ως στόχο της να γίνει η Θεσσαλονίκη μουσική μητρόπολη κατά τα πρότυπα του Βερολίνου.

Στις συναντήσεις αυτές συζητούνται καλές πρακτικές, τρόποι συνεργασίας ανάμεσα στους επαγγελματίες των παραπάνω χώρων αλλά και μέθοδοι ανάπτυξης συνεργιών ανάμεσα στους επαγγελματικούς αυτούς χώρους και τις αρχές. Προτείνονται χαρακτηριστικά που μπορεί να υιοθετήσει η Θεσσαλονίκη για να αναδειχθεί σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ως ένας νέος μουσικός και καλλιτεχνικός προορισμός.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου