Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Οι The Family Idiot μοιράζονται την σκηνή με τους Vinyl Suicide στη Θεσσαλονίκη!


Οι The Family Idiot μοιράζονται την σκηνή του Silver Dollar με τους Vinyl Suicide από την Αθήνα. Είστε όλοι καλεσμένοι τους για ένα βράδυ Παρασκευής στην Θεσσαλονίκη που έχει τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε μία suicide pop, indie γιορτή.


Οι Vinyl Suicide σχηματίστηκαν την Άνοιξη του 2009 στην Αθήνα. Συνέθεσαν τις ετερόκλητες επιρροές τους για να οδηγηθούν στον ήχο που σχεδόν ειρωνικά και αυτάρεσκα ονομάζουν suicide pop, χρησιμοποιώντας rock, pop, post και ηλεκτρονικούς ήχους και φωνές, δημιουργώντας «μουσική και λέξεις που συνθέτουν το soυndtrack της πραγματικότητας στην οποία [προτιμούν] να [ζουν]».

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το debut single τους, «6.40 Α.Μ. (On Lycabettus)», στην The Sound Of Everything, το οποίο συμπεριλαμβάνει και remixes του single από τους Harri Agnel, Kled Moné, Albert Planck & Prins George. Το Cover Art του EP είναι από τον Johnny Negri. Οι Vinyl Suicide ηχογραφούν το debut album τους με τίτλο «Homeward Bound».


The Family Idiot Δημιουργήθηκαν κάπου μέσα στο 2011 στην Θεσσαλονίκη. Τα ¾ της μπάντας ουσιαστικά παίζουν μαζί σχεδόν για μία ντουζίνα χρόνια αφού αποτελούν την μετεξέλιξη μίας φοιτητικής παρέας. Απο την ίδρυση τους και μετά αφοσιώθηκαν στην δημιουργία του δικού τους ήχου, απόσταγμα διαφόρων μουσικών προτιμήσεων , εμπειριών και εμμονών των μελών της μπάντας. Στα τέλη του 2012 άρχισαν να παρουσιάζουν ζωντανά το αποτέλεσμα στην πόλη τους αλλά και σε άλλες. Τον Μάιο του 2012 επίσης κυκλοφόρησαν ανεξάρτητα ένα promo EP με τίτλο ‘ Family Values’.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου
Silver Dollar
Εθνικής Αμύνης 19, 54621 Θεσσαλονίκη
Είσοδος Ελέυθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου