Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Μουσικό τριήμερο στα Κάστρα της Θεσσαλονίκης

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η 3η Δημοτική Κοινότητα από κοινού με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α.) και τη θεραπευτική μονάδα «ΙΘΑΚΗ» διοργανώνουν τριήμερες εκδηλώσεις την Πέμπτη 27, Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Ιουνίου 2013, 20:00 - 24:00, στην Πλατεία Στέργιου Πολυδώρου, στα Κάστρα.

Διάφορα μουσικά σχήματα θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις και συγκεκριμένα την Πέμπτη 27 Ιουνίου το μουσικό σχήμα του ΚΕΘΕΑ-ΙΘΑΚΗ θα παρουσιάσει βραδιά ροκ, την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα οργανωθεί βραδιά τζαζ και μπλουζ και το Σάββατο 29 Ιουνίου το συγκρότημα «Ξύλινα Κουτάλια» θα ερμηνεύσει ελληνικά τραγούδια.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, θα παρουσιαστούν ποικίλα θεατρικά δρώμενα, έκθεση φωτογραφίας με εικόνες της Άνω Πόλης καθώς και έκθεση κεραμικών.

Επιπλέον, θα γίνει συγκέντρωση φαρμάκων για τις ανάγκες της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) PRAKSIS ενώ παράλληλα θα διεξάγονται ιατρικές εξετάσεις από την κινητή μονάδα της οργάνωσης.

agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου