Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Αγαπημένη μου αδελφή Αλεξ…– Μια αληθινή ιστορία»

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Βλαχοπάνου «Αγαπημένη μου αδελφή Αλεξ…– Μια αληθινή ιστορία», που αναφέρεται στα αληθινή ιστορία του ματωμένου γάμου της Αλεξάνδρας, στο Ολοκαύτωμα του Κομμένου της Άρτας, τον Δεκαπενταύγουστο του1943.


Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης (Καλλάρη 2, περιοχή Λευκού Πύργου).


Την εκδήλωση διοργανώνουν η Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, ο Σύλλογος Αρτινών Θεσσαλονίκης και η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Τζουμέρκων (ΙΛΕΤ). Για το βιβλίο μιλούν η Βασιλική Παππά – Μιχαηλίδου,  καθηγήτρια του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και διευθύντρια της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Φλώρινας, ο Αριστομένης Συγγελάκης, οδοντίατρος - πολιτικός επιστήμονας, μέλος της Σ.Ε. του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, και η Μαρία Καλαϊτζοπούλου, φιλόλογος που διδάσκει τα νέα ελληνική ως ξένη γλώσσα στο Αμερικανικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου