Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Παρουσιάστηκε το 56ο Φεστιβάλ Φιλίππων – Θάσου



Με την παρουσία πλειάδα γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, έγινε στην Αθήνα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η παρουσίαση των εκδηλώσεων του 56ου Φεστιβάλ Φιλίππων – Θάσου.
Το φετινό πρόγραμμα, που είναι αφιερωμένο στην πόλη της Καβάλας και στον Κωνσταντίνο Καβάφη, παρουσίασαν ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, ο δήμαρχος Θάσου Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Φιλίππων - Θάσου και του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Θοδωρής Γκόνης και ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Ανέστης Δημητριάδης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν άνθρωποι των γραμμάτων και του πολιτισμού, εκπρόσωποι έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης πανελλήνιας εμβέλειας καθώς και πολλοί καλλιτέχνες-συντελεστές των παραστάσεων που φιλοξενούνται φέτος στο Φεστιβάλ.


Μεταξύ αυτών ο Βασίλης Βασιλικός, ο Κώστας Βουτσάς, η Αιμιλία Υψηλάντη, η Μάγια Λυμπεροπούλου, η Πέμυ Ζούνη, ο Ακύλλας Καραζήσης, η Αλεξάνδρα Παντελάκη, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Κώστας Ακρίβος, ο Παρασκευάς Καρασούλος, ο Γιώργος Παπαπαύλου, ο Αντώνης Κούφαλης, ο Kωνσταντίνος Κούφαλης, ο Κωνσταντίνος Κάππας, ο Σωκράτης Πατσίκας, η Καίτη Κοντούρη, η Μαρία Χούκλη, ο Γιάννης Καραχισαρίδης, ο Μάνος Καρατζογιάννης, η Τζένη Αργυρίου, ο Ανδρέας Ανδρέου κα.
Για πρώτη φορά φέτος, στη συνέντευξη παραβρέθηκαν και δυο εθελοντές του Φεστιβάλ, που εκπροσωπώντας το σύνολο των νέων εθελοντών της Καβάλας, απέσπασαν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια των διοργανωτών για τη συμβολή τους στην επιτυχία του Φεστιβάλ κάθε χρόνο. inpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου