Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ιστορίες ντιζάιν στη Θεσσαλονίκη

Διήμερη έκθεση με τίτλο «Design Stories» διοργανώνει η Ένωση Διακοσμητών Βορείου Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η έκθεση θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, με διαφορετικό θέμα και τίτλο, με στόχο να γίνει ένας θεσμός για την πόλη. 

Το φετινό 1ο Design Stories, με θέμα «Έχω μια ιδέα!», είναι μια διαδραστική πορεία στο χώρο του design, που θα παρουσιαστεί το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 από τις 11.00 μέχρι τις 21.00 στην Αποθήκη Γ’ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους όσοι ασχολούνται με την διακόσμηση και το design. Στους χώρους της, όλοι οι επισκέπτες, διακοσμητές, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, σπουδαστές, καθώς και το ευρύ κοινό της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινοτόμα υλικά, τρόπους κατασκευής και λύσεις σχεδιασμού που θα προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών και θα ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις.

Με την συγκεκριμένη έκθεση η Ε.ΔΙ.Β.Ε. επιχειρεί να επικοινωνήσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των εταιρειών που θα λάβουν μέρος, να ενισχύσει την προβολή τους σε μια δύσκολη συγκυρία και να τονίσει την ανάγκη εύρεσης λύσεων.

Στο φετινό 1ο Design Stories προβάλλονται τα σύγχρονα καινοτόμα υλικά και οι εφαρμογές τους στο χώρο του design και της κατασκευής και συγκεκριμένα της παραγωγής καινοτόμων λύσεων, προϊόντων και ιδεών.
Πρόκειται για μια σημαντική προσπάθεια που συνδυάζει την επιχειρηματικότητα με την καινοτομία. Προτείνει νέες λύσεις από και προς όλους τους κλάδους που έχουν σχέση με την κατασκευή και την ανοικοδόμηση, όπως εταιρίες κουφωμάτων, παραγωγής πλακιδίων, παραγωγής δαπέδων, επιπλώσεων, φωτιστικών και άλλων συναφών επιχειρήσεων. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν 30 γνωστές εταιρίες από όλους αυτούς τους κλάδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου