Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΜΕΝΗ ΛΥΣΑΡΙΔΟΥ: Tο Θέατρο είναι οι άνθρωποί του και το κοινό του

Η πρόεδρος του ΔΣ του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, κοινοποίησε την ακόλουθη γραπτή δήλωσή της:

"Επιθυμώ να ευχαριστήσω την Πολιτεία και τον υπουργό Πολιτισμού για την εμπιστοσύνη του. Αποτελεί τιμή και πρόκληση να υπηρετείς έναν ιστορικό χώρο πολιτισμού, το Κρατικό Θέατρο, συνδεδεμένο άρρηκτα με τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, κοιτίδα αλλά και πυξίδα πολιτισμού.

Τιμή, διότι ο πολιτισμός με τις αξίες που φέρει συνιστά το κέντρο ισορροπίας σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Πρόκληση, διότι καλούμαστε σήμερα να συνδυάσουμε σε ένα αρμονικό σύνολο και αποτελεσματικά τη χρηστή διοίκηση, το σεβασμό στην Πολιτεία και τους πολίτες που μας στηρίζουν σε δύσκολους καιρούς, τις ικανότητες του τεχνικού, διοικητικού και καλλιτεχνικού δυναμικού του οργανισμού, την αλλαγή νοοτροπίας που απαιτείται, την καινοτομία και πρωτοπορία ως απαραίτητες δυνάμεις δημιουργίας.

Ως νέο δ.σ. θα συνεργαστούμε με το νέο καλλιτεχνικό διευθυντή Γιάννη Βούρο έχοντας πάντα κατά νου μια βασική αρχή: ότι το Θέατρο είναι οι άνθρωποί του και το κοινό του.

Νέα αρχή, καλή δύναμη σε όλους!"

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΝΗΣ ΛΥΣΑΡΙΔΟΥ

Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ, δραστηριοποιείται στον τομέα επικοινωνίας και χορηγιών.

Στο παρελθόν εργάστηκε ως καθηγήτρια στον ιδιωτικό τομέα και δίδαξε ως σύμβουλος Ισότητας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Είναι μέλος του Μακεδονικού Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης, της Μέριμνας Ποντίων Κυριών και μέλος του δ.σ. του σωματείου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, μέλος του δ.σ. του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ και μέλος του δ.σ. της Νέας Ένωσης Επιστημόνων Γυναικών.

Αναρτήθηκε στις Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου