Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Cuba salsa fiesta στο Principal

Σε «καυτούς» κουβανέζικους ρυθμούς το Principal χάρη στην Cuba Salsa Fiesta που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τη συναυλία από το μουσικό σχήμα Yoel Soto & La Cucaracha, που αποτελείται από τους πιο εξαίρετους κουβανούς μουσικούς της latin μουσικής σκηνής στην Ελλάδα.

To party συνεχίζεται με afro, cumbia, zumba, bachata, reggaeton επιλογές από τον γνωστο DJ Salvador El Pecador που παρασύρει σε χορό τον απλό κόσμο αλλά και τους δεξιοτέχνες χορευτές

Δροσιστικά κοκτέιλ σε ένα άκρως καλοκαιρινό party στη φθινοπωρινή Θεσσαλονίκη; Γιατί όχι;

 Who is who

Το μουσικό σχήμα La Cucaracha αποτελείται από μερικούς από τους πιο εξαίρετους κουβανούς μουσικούς της λάτιν μουσικής σκηνής στην Ελλάδα.

Είναι απόφοιτοι σημαντικών σχολών τέχνης της Κούβας και μερικοί από αυτούς, ανά τον κόσμο, έχουν συνοδεύσει κι έχουν μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα της διεθνούς λάτιν μουσικής σκηνής, όπως:

El Gran Combo de Puerto Rico, Oscar D’ León, Celia Cruz, José Alberto “El Canario”, Pochy y La Coco band, Sergio Vargas.

Στην Αθήνα, όπου και κατοικούν, υπήρξαν οι ιδρυτές της Latin All Stars Salsa Orchestra, της οποίας την διεύθυνση είχε ο εξαίρετος κουβανός μουσικός Yoel Soto και έχουν συνοδεύσει μ’ αυτήν, κατά την διάρκεια αρκετών χρόνων, καλλιτέχνες διεθνούς φήμης όπως: Alfredo De La Fe, Jimmy Bosch, Orlando Watussi, Luisito Rosario, Larry Harlow, και τους τραγουδιστές της Spanish Harlem Orchestra ( 2005 latin Grammy winner και 2007 latin Grammy nomination) Ray De La Paz, Hermán Olivera, Frankie Vázquez και Marco Bermudez.

Το ρεπερτόριο τους περιλαμβάνει κομμάτια από το πλούσιο μωσαϊκό της Κουβανικής μουσικής που έχουν ερμηνεύσει μεγάλες μορφές της Κούβας όπως: Celia Cruz, Trio Matamoros, Buena Vista Social Club, κ. ά, πρωτότυπες διασκευές γνωστών τραγουδιών της salsa romántica και συνθέσεις του Υoel Soto, ιδρυτή και διευθυντή της ορχήστρας.

INFO
PRINCIPAL, Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία

9 Νοεμβρίου, 21:30

Τιμές εισιτηρίων : Εισοδος: 12 ευρώ, προπώληση 10 ευρώ,

Σημεία προπώλησης : ΙΑΝΟΣ, TICKET HOUSE, PUBLIC, STEREODISC, ΕΝΤΕΧΝΟΝ, ΣΑΡΩΘΡΟΝ

Πληροφορίες : 6949950530
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου