Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Στις νέες μονάδες του ΚΕΘΕΑ η υφυπουργός Υγείας

Τέσσερις νέες μονάδες του ΚΕΘΕΑ, εν καιρώ κρίσης και μνημονίου, έχει σημαντικότατη αξία για τα εξαρτημένα άτομα και τις οικογενειές τους. Την προηγούμενη εβδομάδα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εγκαινίασε τις μονάδες αυτές, στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης. Την Πέμπτη στις 12.00 η υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για θέματα ναρκωτικών, Ζέττα Μακρή, θα επισκεφθεί το κτίριο του ΚΕΘΕΑ στην οδό Πίνδου στα Λαδάδικα.

Στο κτίριο των Λαδάδικων στεγάζονται νέα, καινοτόμα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ για την υποστήριξη των εξαρτημένων την περίοδο της κρίσης: το Κέντρο Υποδοχής και Επανένταξης Αποφυλακισμένων του προγράμματος ΚΕΘΕΑ Προμηθέας, το πρόγραμμα προσέγγισης χρηστών στο δρόμο, το Κέντρο Διημέρευσης Χρηστών (Off Club) και το KEΘΕART.

Η υφυπουργός και οι εκπρόσωποι του ΚΕΘΕΑ θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του Στεκιού διημέρευσης χρηστών του ΚΕΘΕΑ (off club). Από πλευράς ΚΕΘΕΑ θα μιλήσουν: ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και  Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ  Ν. Παρασκευόπουλος, ο Ειδικός Βοηθός Διευθυντή ΚΕΘΕΑ Φαίδωνας Καλοτεράκης, ενώ τη συνέντευξη θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΘΕΑ.

newsroom enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου