Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Κομοτηνή: Λαμπάδα και τσουρέκι από την εικονική Νονά

138 «εικονικοί» Νονοί και Νονές στέκονται στο πλευρό των παιδιών του Κέντρου Στήριξης στην Κομοτηνής και του Χωριού SOS στο Αρίστεινο Αλεξανδρούπολης. Λαμπάδα, πασχαλινό τσουρέκι, σοκολατένιο αυγό και το πασχαλινό τους δώρο, όλα δική τους προσφορά, μια κίνηση αγάπης που χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν, ίσως περισσότερο, ανάγκη. 

«Δεν έρχονται σε επαφή με τα παιδιά. Γνωρίζουν, όμως, το όνομα του παιδιού, το φύλο και την ηλικία.» δηλώνει η πρόεδρος του Κέντρου κα Φελίνα Καζάκου και εξηγεί ότι: «Η ανταπόκριση ήταν πολύ συγκινητική, ήταν μια κίνηση που έγινε με πολύ αγάπη από όλους.» Όσον αφορά στα

περιστατικά που αντιμετωπίζει το Κέντρο, αυτά «αυξήθηκαν ραγδαία. Το ευχάριστο είναι ότι η τοπική κοινωνία αγκάλιασε την προσπάθεια. 105 παιδιά στηρίζονται από το Κέντρο μαζί με τις οικογένειές τους. Πρόκειται για οικογένειες που έχουν ανάγκη υλικής και κοινωνικής-επιστημονικής στήριξης.»

Παράλληλα, το Κέντρο δέχτηκε και τα πακέτα αγάπης, πακέτα με τρόφιμα μακράς διάρκειας, που ετοίμασαν οι μαθητές του Μειονοτικού, του Μουσικού και των 1ου, 2ου, 3ου και 4ου Γυμνασίων της Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου