Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Συνεχίζεται το Let’s rock στο ΦΙΞ in art

Σε  ρυθμούς rock θα κινηθούμε την Παρασκευή 5 Απριλίου στο ΦΙΞ in art. Νεανικά συγκροτήματα της πόλης θα τζαμάρουν πάνω σε γνωστές ροκ επιτυχίες αλλά και δικές τους συνθέσεις.
Το ροκ φεστιβάλ θα φιλοξενήσει τους  BAND REPUTATION, τους SUNSTONE τους ROCKFOUR και τους DAYDREAMER. Με non stop διάθεση, από τις 10 το βράδυ έως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, σας περιμένουμε για να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης!
Ελάτε να γνωρίσουμε από κοντά τις μπάντες:
Οι «Band Reputation» είναι μια “rock – hard rock cover band” από τη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2012 με σκοπό τις live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.
Τα μέλη:
JIMMY SANTRAZAMI - Vocals (EX. Emerald Sun - Take Cover Band - Seliger - 5th Element)
ΤΑΣΟΣ - Vocals
ΛΑΜΠΗΣ - Guitars
ΧΡΗΣΤΟΣ - Bass (Born Too Late)
ΑΡΧΟΝΤΗΣ - Keys
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - Drums
Η "Sunstone Band" δημιουργήθηκε το 2011 με παρεϊστικη διάθεση και μέλη τους:
Αντώνη Διακονικόλα (τύμπανα) και Φώτη Μανουσάκι (κιθάρα).
Μετά από ένα χρόνο, μετά από κάποιες αποχωρήσεις και new entries, η μπάντα σταθεροποιήθηκε και άρχισε τις εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού.
Τον τελευταίο χρόνο (2012-2013) τα μέλη της μπάντας είναι:
Ειρήνη Διακονικόλα (Φωνή)
Τάσος Γερασίμου (Κιθάρα-Φωνή)
Γιάννης Χατζιδήμος (Κιθάρα)
Αλέξανδρος Ψαρόπουλος (Μπάσο)
Κωστής Σουλειμάνογλου (Τύμπανα)
Η "Rockfour" είναι μία μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που παίζει ελληνικό ροκ. Δημιουργήθηκαν στις αρχές Νοεμβρίου του 2012 από τους: Νίκο Μωυσίδη (φωνή, κιθάρα),Θανάση Παναγιωτόπουλο (κιθάρα, φωνή), Νίκο Μπενεβά (μπάσο) και Θανάση Τοτονίδη (τύμπανα).
Είναι επηρεασμένοι από διάφορες μπάντες όπως: Τρύπες, Πράσσειν Άλογα, Red Hot Chilly Peppers, System Of A Down, Metallica κ.τ.λ. Στις εκτελέσεις τους προσθέτουν το δικό τους στίγμα.
Η μπάντα έχει συνθέσει μέσα σ' αυτό το μικρό χρονικό διάστημα τέσσερα κομμάτια με επαναστατικούς και ρομαντικούς στίχους σχολιάζοντας και κριτικάροντας την επικαιρότητα.
Οι “Daydreamer”, δημιουργήθηκαν πριν 2 χρόνια με μέλη τους: Στέλιο Μπουζίδη lead guitar, Κώστα Μηχαηλίδη rhythm guitar, Γιάννη Παπαδόπουλο drums, Κώστα Βέζο vocals και τον Teo bass guitar.
Πρόσφατα έκαναν τα πρώτα τους βήματα στη σύνθεση κομματιών.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Είσοδος: 6€ με μπύρα.
Πληροφορίες 2310 500034
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου