Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Θα γίνει η συναυλία του Παπακωνσταντίνου στα Γιαννιτσά,προέδρου θέλοντος & καιρού επιτρέποντος


Μετά τα παρατράγουδα με την συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στα Γιαννιτσά ορίστηκε νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή της συναυλίας η Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου … μάλλον!!!

Και λέμε μάλλον γιατί ακόμα δεν έχει εκδοθεί καμία επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ομάδας «Αναγέννηση Γιαννιτσών» Λάκης Καραογλανίδης, ο οποίος διοργάνωσε την συναυλία μας ενημέρωσε ότι θα γίνει.

H συναυλία του Σαββάτου διεκόπη λόγω καταιγίδας, όμως οι υπεύθυνοι πρότειναν στο κοινό να μην εξαργυρώσει τα εισιτήρια αξίας 15 ευρώ, καθώς η συναυλία θα γινόταν κανονικά την επόμενη ημέρα (δηλαδή την Κυριακή 25 Αυγούστου).

Η συναυλία όμως δεν έγινε ΠΟΤΕ!  Όταν οι θεατές έφτασαν στο  ανοιχτό γήπεδο Γιαννιτσών το βρήκαν κλειστό! Δεν υπήρχε ούτε μια ανακοίνωση, ούτε ένας υπεύθυνος για να τους ενημερώσει για την εξαργύρωση των εισιτηρίων ή τη νέα ημερομηνία της συναυλίας!

Το Star σε επικοινωνία που είχε με τον κ. Καραογλανίδη ενημερώθηκε ότι η συναυλία θα γίνει και μάλιστα, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της ομάδας έχει ήδη βγει ανακοίνωση.

Στην συνέχεια της συνομιλίας βέβαια υποστήριξε ότι δεν έχει βγει ανακοίνωση και ότι θα βγει μέσα στην ημέρα!

Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ.Β.Παπακωνσταντίνου έχει ενημερωθεί για την νέα ημερομηνία και είναι σύμφωνος. Εμείς κοιτάξαμε το πρόγραμμά συναυλιών του και πράγματι δεν έχει οριστεί άλλη συναυλία για την ημερομηνία αυτή.

Το star προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον τραγουδιστή όμως η σύνδεση δεν ήταν εφικτή!!!

Για να δούμε τι θα γίνει αυτή την φορά.....

STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου