Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών και Οικολογίας


  • 7 ημέρες δημιουργίας 
  • Θεατρικές παραστάσεις...
  • Μουσικά συγκροτήματα
  • Εναλλακτικές καλλιτεχνικές προτάσεις

Το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών και Οικολογίας σας περιμένει από 1 έως και 7 Σεπτέμβρη σε Θεσσαλονίκη - Πυλαία - Χορτιάτη. Θεατρικές παραστάσεις, εικαστικά, χορός, μουσική σε μια εβδομάδα δημιουργίας, συμμετοχής, εναλλακτικών προτάσεων.

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών και Οικολογίας “Ημέρες Δημιουργίας”, ανοίγει την αγκαλιά του για τρίτη χρονιά φέτος, επικροτώντας και προωθώντας κάθε πρωτοπόρα προσπάθεια που αφορά την τέχνη και την οικολογία. Δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες, ανεξαρτήτου ηλικίας, να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο κοινό και να αποκτήσουν ένα βήμα δημόσιου διαλόγου. Το Φεστιβάλ προωθεί όλων των ειδών τις τέχνες και κυρίως υποστηρίζει καινοτόμες ιδέες ως μέσο έκφρασης και αειφορίας. Στόχος είναι να γίνει ένας «τόπος» πρωτοεμφανιζόμενων ιδεών και δημιουργών.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε το 2011 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και το 2012 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε κοινό και διοργανωτές. Αυτό υπήρξε άκρως ενθαρρυντικό, ώστε να δοθεί συνέχεια και να πραγματοποιηθεί το 3ο φεστιβάλ νέων καλλιτεχνών διευρύνοντας τις εκδηλώσεις του στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης και εδραιώνοντας τη συμμετοχή του ως πολιτιστικός θεσμός στην Πυλαία και το Χορτιάτη.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Πολιτιστικό Κέντρο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, Στην Πυλαία “Πέτρινο” και στον Χορτιάτη “Αίθουσα Ι. Μανωλεδάκη”

Είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου