Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ στο Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ

O Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της τεκμηριωμένης και ολοκληρωμένης πληροφόρησης για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Θεσσαλονίκης έχει σχεδιάσει δράσεις τουριστικής προβολής οι οποίες ήδη υλοποιούνται στην καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε.

Σε ένα νέο σημείο πληροφόρησης που θα λειτουργεί στο Θέατρο Αυλαία θα πραγματοποιηθούν προβολές οπτικοακουστικού υλικού τουριστικού ενδιαφέροντος  παράλληλα με την διάθεση πληροφοριακού – ενημερωτικού υλικού.

Συγκεκριμένα για δύο πενθήμερα -από τις 26 έως τις 30 Αυγούστου και από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρες 12 έως 2 το μεσημέρι, στο Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ πρόκειται να πραγματοποιηθούν  προβολές δέκα ταινιών –ντοκιμαντέρ  με πληροφορίες για την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης που επιλέχθηκαν με τη συνεργασία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Ν. Θεσσαλονίκης και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Παράλληλα, στο φουαγέ του θεάτρου θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας για τη Θεσσαλονίκη  του 1890-1920, με σπάνιο φωτογραφικό υλικό  επεξεργασμένο από τον φωτογράφο  Κώστα Στεφάνου.

Κάνε like στην Θεσσαλονίκη!

Θέατρο Αυλαία

26-30 Αυγούστου

2-6 Σεπτεμβρίου

12-2 μ.μ.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ  ΤΑΙΝΙΩΝ

INFO POINT

-Προβολές  ταινιών  –ντοκιμαντέρ  με πληροφορίες  για την πολιτιστική κληρονομιά  της πόλης

-Έκθεση φωτογραφίας  για τη Θεσσαλονίκη του 1890-1920.

Σπάνιο φωτογραφικό  υλικό επεξεργασμένο από τον  φωτογράφο Κώστα Στεφάνου.

Ελεύθερη είσοδος

Θέατρο Αυλαία , Πλατεία ΧΑΝΘ & Τσιμισκή, τηλ. 2310237700

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου