Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Αφιέρωμα Κουγιουμτζή στους Βυζαντινούς Νερόμυλους Πολίχνης

Μουσική βραδιά με ελεύθερη είσοδο στους Βυζαντινούς Νερόμυλους την Πέμπτη 


Οι Βυζαντινοί νερόμυλοι του δήμου Παύλου Μελά ανοίγουν τις πύλες τους την Πέμπτη και με ελεύθερη είσοδο προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε ένα μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη και στιχουργό Σταύρο Κουγιουμτζή.

Υπό το φως του ολόγιομου φεγγαριού ο ερμηνευτής Ανδρέας Καρακότας με τη συνοδεία του θα «ντύσει» μουσικά έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους των Δυτικών Συνοικιών, χαρίζοντας μια μαγευτική αυγουστιάτικη φεγγαροβραδιά στους παρευρισκόμενους.

Ο δημιουργός με οδηγό τις κιθάρες και τα άλλα έγχορδα και πνευστά όργανα θα παρουσιάσει έντεχνα τραγούδια αλλά και μουσικό υλικό από τη μεγάλη δεξαμενή του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες με ρομαντική διάθεση θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον νυχτερινό ουρανό που θα φωτιστεί και φέτος από το σεληνόφως.

Η μουσική παράσταση θα ξεκινήσει στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη. Η εκδήλωση εντάσσεται στις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Παύλου Μελά «Ζωή στη γειτονιά-Ομορφιά στην πόλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου