Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοινωνική δράση «αυτό το Πάσχα γίνε κι εσύ νονός»

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, οι οποίοι έσπευσαν να στηρίξουν τη δράση «Αυτό το Πάσχα γίνε κι εσύ νονός», που πραγματοποιήθηκε... το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας στο τέλος της εκδήλωσης πάνω από 50 κούτες με ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια, που θα διατεθούν στα παιδιά άπορων οικογενειών. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε ενεργά στη δράση, που διοργάνωσαν από κοινού η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί για το Παιδί».

Μετά την ολοκλήρωση της δράσης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε: «Οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία όλοι βιώνουμε, έδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να συγκεντρώσουμε δώρα και λαμπάδες για τα παιδιά των οικογενειών που έχουν ανάγκη, κυρίως αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει ενεργά για μία ακόμη φορά στη δράση “Αυτό το Πάσχα γίνε κι εσύ νονός”, που συνδιοργανώνουν η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Όλοι Μαζί για το Παιδί” και στηρίζει κάθε ανάλογη δράση που έχει ως στόχο την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, στο πλαίσιο της κοινωνικής μας πολιτικής.

Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μας θα δώσουν το ίδιο δυναμικό «παρών» και στην επόμενη εκδήλωση της δράσης, που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, η Περιφερειακή Σύμβουλος αρμόδια για θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Έφη Βασιλειάδου, ο Περιφερειακός Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας κ. Σιδηρόπουλος, εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, υπηρεσιακοί παράγοντες της ΠΚΜ και της Εθνικής Τράπεζας.

Η δράση θα επαναληφθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2013, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη (16.00-19.00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου