Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Κομοτηνή: Συμμετέχουμε στον εθελοντικό καθαρισμό

O Δήμος Κομοτηνής συμμετέχει και φέτος στην καμπάνια εθελοντικού καθαρισμού ''Let's Do It'', που για φέτος έχει οριστεί ως Πανελλαδική ημέρα δράσης η Κυριακή 14 Απριλίου. 

Το ''Let's Do It'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Σκοπός είναι, μέσα σε μία ημέρα να πραγματοποιηθούν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού σε κάθε γωνιά της χώρας. Ο Δήμος Κομοτηνής, συμμετέχοντας στη δράση, την ερχόμενη Κυριακή 14 Απριλίου, με τη συμμετοχή των περιβαλλοντικών οργανώσεων, του Στρατού, του Europe Direct και πολιτών, θα πραγματοποιήσει εθελοντική καθαριότητα στο Άλσος της Νυμφαίας και στις παραλίες Φαναρίου και Αρωγής. Όσοι φορείς, σύλλογοι ή πολίτες θέλουν να συμμετέχουν στη δράση, μπορούν να απευθύνονται στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Kομοτηνής Γιώργο Ζηλούδη, τηλ 25310 22810.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου