Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Νικ.Μόσχοβος: «Τα μυστικά της Δημοσιογραφίας- Τώρα κι εσύ μπορείς να γράψεις ή να μάθεις»


Θέλετε να κάνετε μια αλλαγή προς το καλύτερο στη ζωή σας; Θέλετε να μάθετε το πώς να γράφετε ένα δελτίο τύπου προς τα ΜΜΕ ή να αποκτήσετε τις πρώτες γνώσεις για το πώς μπορείτε να μεταδώσετε μια ιστορία ή να παρουσιαστείτε προς τη τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα έντυπα και το διαδίκτυο; 

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός ή ειδική, αφού τώρα έχετε την ευκαιρία να «ακολουθήσετε» απλά-βασικά «βήματα» αποκτώντας τις πρώτες γνώσεις μέσα από το πρωτοποριακό δια-δραστικό τρίωρο σεμινάριο της εταιρείας NMOS με τίτλο:

«Τα μυστικά της Δημοσιογραφίας- Τώρα κι εσύ μπορείς να γράψεις ή να μάθεις», που αρχίζει στη Θεσσαλονίκη!

Ομιλητής θα είναι ο δημοσιογράφος, Νικόλαος Μόσχοβος , ο οποίος διαθέτει πείρα επάνω στη μετάδοση της επαγγελματικής κι όχι μόνο γνώσης.

Η εισήγηση απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, που επιθυμούν να μάθουν καινούργια πράγματα και να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις!

Μπορούν, δε να την παρακολουθήσουν μαθητές, φοιτητές, νοικοκυρές, επαγγελματίες- καταστηματάρχες, στελέχη επιχειρήσεων – οργανισμών- συλλόγων- ενώσεων , συνταξιούχοι, άτομα με αναπηρία, άνεργοι, δηλαδή οι πάντες!

Το πρωτοποριακό σεμινάριο θα διεξαχθεί σε δύο τμήματα μόλις των 15 ατόμων, ώστε ο κάθε συμμετέχων ή συμμετέχουσα να έχει την αίσθηση πως παρακολουθεί το δικό του προσωπικό – ατομικό μάθημα!

Τα δύο τμήματα θα φιλοξενηθούν στο διαμορφωμένο πρωτοποριακό χώρο «3 Venizelou» (Μέγαρο Βενιζέλου 3, 2ος όροφος), που βρίσκεται ακριβώς στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης!

Το πρώτο τμήμα θα «φιλοξενηθεί» κατά τις ώρες 4 το απόγευμα- 8 το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου του 2013 . Το δεύτερο θα γίνει κατά τις ώρες 4 το απόγευμα- 8 το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου του 2013.

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώθηκε μόλις στα 20 ευρώ +ΦΠΑ, ενώ για τους ανέργους- μαθητές- φοιτητές – άτομα με αναπηρία «αγγίζει» μόνο τα 15 ευρώ +ΦΠΑ!

Όσοι –ες δηλώσουν τώρα συμμετοχή στα δύο σεμινάρια θα τύχουν έκπτωσης της τάξης του 20% για το πρωτοποριακό πρόγραμμα εισηγήσεων περί δημοσιογραφίας της NMOS, το οποίο θα αρχίσει να υλοποιείται μέσα στο καλοκαίρι του 2013 και το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης στο διαδικτυακό δημοσιογραφικό site, www.typologos.com, καθώς και συστατικής επιστολής μετά το πέρας αυτής από επαγγελματία δημοσιογράφο (τον κ. Νικόλαο Μόσχοβο) .

Οι εγγραφέντες των δύο τμημάτων θα λάβουν δωρεάν σε DVD το πρώτο μέρος από μια τρίωρη διάλεξη του κ. Νικόλαου Μόσχοβου περί δημοσιογραφίας και το υλικό της εισήγησης «Τα μυστικά της δημοσιογραφίας» σε ηλεκτρονική μορφή.

Πληροφορίες παρέχονται ή εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά (9 το πρωί- 9 το βράδυ) στα γραφεία της ΝΜΟS (Παυσανία 21, Άνω Τούμπα, 54352, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο: 2310286962 και κινητό: 6944181772 ή ηλεκτρονικά στο e-mail: info@nmos.gr ).

Επίσης, εγγραφές γίνονται κι ηλεκτρονικά με την υποβολή της εξής φόρμας, που «φιλοξενείται» διαδικτυακά στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://docs.google.com/forms/d/1L-7rFuMev341pcHvsumeHthdwH5dGUwFQHHbWLv30r8/viewform

Μπορούμε- επίσης- να σας αποστείλουμε μέσω e-mail μια φόρμα εγγραφής και λεπτομέρειες για το πώς θα την ολοκληρώσετε.

Υπόψη ότι θα προσφέρεται καφές για όσους-ες από τους συμμετέχοντες ή τις συμμετέχοντες το επιθυμούν. Σημειωτέον ότι εκδίδεται θεωρημένη Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών.

H σελίδα του σεμιναρίου στο Facebook βρίσκεται στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.facebook.com/events/167208706780743/?context=create

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

O κ. Νικόλαος Μόσχοβος είναι μέλος της μέλος της Society of Professional Journalists των ΗΠΑ, της ΕΣΗΕΜ-Θ και Dr Literature της World Academy of Arts and Culture.

Έχει διδάξει δημοσιογραφία σε ΙΕΚ του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Έχει δουλέψει ως επαγγελματίας δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο, στο Ιταλικό πολιτιστικό περιοδικό IL FARO, στις εφημερίδες «Απογευματινή», «Σφήνα» κι «Espresso».

Είναι ο ιδιοκτήτης της ατομικής εταιρείας Δημοσιογραφίας- Διαφήμισης- Ενημέρωσης- Επικοινωνίας- Προβολής- Διαδικτύου και Ανάπτυξης Ιδεών, NMOS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου