Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Εισιτήριο για τους καταρράκτες θα επιβάλλει ο δήμος Έδεσσας

Συμβολικό εισιτήριο στην περιοχή των Καταρρακτών πρόκειται να επιβάλλει ο Δήμος Έδεσσας προκειμένου να εξασφαλίσει έσοδα για την βελτίωση των υποδομών και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος. Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, σχετική απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο ενώ αναμένεται η έγκριση της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης.
«Εκτός από την προφανή στόχευση, δηλαδή την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων για τη βελτίωση της κατάστασης στο σημαντικότερο αξιοθέατο της πόλης, βασικός στόχος της ένταξης εισιτηρίου στους Καταρράκτες είναι η επιμήκυνση της παραμονής των επισκεπτών στην πόλη και το Δήμο Έδεσσας γενικότερα» αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου.

Παράλληλα διευκρινίζει ότι η ένταξη εισιτηρίου στους Καταρράκτες θα συνοδεύεται από ενημέρωση για το παρακείμενο Υπαίθριο Μουσείο Νερού που θα αξιοποιηθεί ανάλογα, το Βαρόσι και τον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου, όπως επίσης και τα υπόλοιπα αξιοθέατα του Δήμου που είναι οι λίμνες, ο παραδοσιακός οικισμός του Αγίου Αθανασίου και το χιονοδρομικό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου