Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Θεσσαλονίκη: 'Εντεκα μηχανές Harley Davidson "αναστάτωσαν" την πόλη

Harley-Davidson motorcycle
Harley-Davidson motorcycle (Photo credit: Wikipedia)
Έντεκα επιβλητικές μηχανές Harley Davidson διέσχισαν το πρωί κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης προκαλώντας μια ευχάριστη "αναστάτωση". Η πόλη αποτέλεσε για λίγες ώρες τον ενδιάμεσο σταθμό των μοτοσικλετιστών, που ξεκίνησαν από την Αθήνα με τελικό προορισμό την Πολωνία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το Σούπερ Ράλι.

Οι συνολικά 15 'Ελληνες μοτοσικλετιστές και συνοδηγοί, μεταξύ των οποίων και τρεις γυναίκες, διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από όπου και αναχώρησαν λίγο πριν από τις 10 το πρωί.

Επόμενος σταθμός τους είναι η Σερβία, ενώ την Πέμπτη θα βρίσκονται στην Πολωνία για να συμμετάσχουν στην πανευρωπαϊκή διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 20 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην πόλη Βρότσλαβ.

"Κάθε χρόνο, η ευρωπαϊκή λέσχη φίλων Harley Davidson διοργανώνει μια συγκέντρωση σε κάποια χώρα της Ευρώπης. Φέτος, είναι η σειρά της Πολωνίας.

Είναι μια ευκαιρία να συναντηθούμε με ανθρώπους με τους οποίους μας δένει η μεγάλη μας αγάπη για τις συγκεκριμένες μοτοσικλέτες" δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Δημήτρης Βελετάκος, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσικλέτας Harley Davidson.

Στο ετήσιο ραντεβού των φίλων της Harley Davidson συγκεντρώνονται χιλιάδες μοτοσικλετιστές (ο αριθμός τους ξεπερνά τα τελευταία χρόνια τις 20.000), οι οποίοι θα ανταλλάξουν εμπειρίες, θα διασκεδάσουν σε μουσικές σκηνές με ροκ συγκροτήματα και θα διανύσουν χιλιόμετρα μαζί με τις μηχανές τους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου