Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή: Εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις της Βόρειας Ελλάδας

Κεντρικές φεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ προγραμματίζονται σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Συγκεκριμένα:

Πέμπτη 29 Αυγούστου
Στην Ξάνθη, στις 7.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο της κεντρικής πλατείας. Θα μιλήσει ο Αριστείδης Θάνος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, αφιέρωμα στον Μπ. Μπρεχτ, συναυλία από το μαθητικό συγκρότημα «Μουσικά Κλειδιά», συναυλία με τους «Beetroots». Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», έκθεση θεματικών ταμπλό και παιδότοπος.

Παρασκευή 30 Αυγούστου
Στη Νάουσα, στην πλατεία Καρατάσου. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: προβολή project από μαθητές με θέμα «Το σχολείο που μας αξίζει», γκράφιτι από μαθητές, και συναυλία από τοπικό συγκρότημα. Στο χώρο θα λειτουργεί παιδότοπος και εργαστήρι χειροτεχνίας για ηλικίες 4 - 13 ετών, υπό την επιμέλεια των Κωνσταντίας Αμπατζόγλου και Δέσποινας Τσαβδαρίδου - Αμπατζόλου.

Παρασκευή 30 - Σάββατο 31 Αυγούστου
Στις Σέρρες, στο πρώην στρατόπεδο «Παπαλουκά». Την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Την Παρασκευή: Χαιρετισμό της ΚΝΕ. Αφιέρωμα στον Μπρεχτ με συμμετοχή μουσικού σχήματος. Μαθητικό συγκρότημα: Perdition. Μαθητικό συγκρότημα: Plug. Λαϊκό - Ρεμπέτικο πρόγραμμα με την κομπανία του ΤΑΜΑΜ.
Το Σάββατο: Αφιέρωμα στα 45 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ. Μαθητικό συγκρότημα: «Datso0n». Project της μαθητικής οργάνωσης με θέμα: «Σοσιαλισμός αναγκαίος και επίκαιρος όσο ποτέ, με τους κομμουνιστές μπροστά, ο λαός θα νικήσει». Ροκ συναυλία με το συγκρότημα: «PurpleHaze». «Αντάρτικο» γλέντι.
Στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί και τις δύο μέρες λαϊκή ταβέρνα, έκθεση βιβλίου, έκθεση φωτογραφιών και καλλιτεχνικές δημιουργίες από τη δράση της ΚΝΕ και δημιουργικό στέκι - παιδότοπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου