Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μετά από 25 χρόνια η Γιορτή Κρασιού και πάλι στην Αλεξανδρούπολη

Με πομπή πολιτιστικών συλλόγων και αρμάτων από το Φάρο έως το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και παρουσία πλήθος κόσμου ξεκίνησαν την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 οι επταήμερες εκδηλώσεις της Γιορτής Κρασιού Αλεξανδρούπολης.

Ένας θεσμός, ο οποίος αναβιώνει στην πόλη μετά από περίπου 25 χρόνια, από το Δήμο Αλεξανδρούπολης, την Δημοτική Τουριστική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης (Τ.Ι.Ε.Δ.Α.) και την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.).

Την έναρξη της γιορτής, η οποία θα διαρκέσει έως τις 4 Αυγούστου, κήρυξε απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε κι ο Πρόεδρος της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Κωνσταντίνος Μαυρίδης.

Ακολούθησε «Βραδιά Θράκης» με την ορχήστρα της «Εβρίτικης Ζυγιάς» και τη συμμετοχή των χορευτικών των πολιτιστικών συλλόγων: Άνθειας - Αρίστεινου «Σπάρτακος», Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης, Λαογραφικού Συλλόγου Παραδοσιακών Χορών «Ακρίτες» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδοσιακών Χορών «Ο Έβρος».

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει καθημερινά από τις 20:30 πολιτιστικά δρώμενα των τοπικών συλλόγων που συμμετέχουν με περίπτερα στη διοργάνωση με τη συνοδεία κρασιού και εδεσμάτων.inpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου