Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ο Κωστής Μαραβέγιας... «Ναυαγός» στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Live με τον Κώστα Μαραβέγια θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στο beach bar «Ναυαγός» στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Ο Κωστής Μαραβέγιας (γνωστός και ως Maraveyas Ιlegál) γεννήθηκε το 1974 στο Αγρίνιο και κατάγεται από την Κεφαλονιά. Τραγουδοποιός και πολυοργανίστας (παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, farfisa και hammond) που αναδεικνύει τους παραδοσιακούς ήχους της μεσογειακής Ευρώπης, ερμηνεύει τραγούδια στα ελληνικά, τα αγγλικά, τα ιταλικά και τα ισπανικά.

Ξεκίνησε τη μουσική του πορεία στην Ιταλία όπου εκτός από τις σπουδές του στη Στατιστική, φοίτησε και στο Ωδείο Niccolo Piccini του Bari (αρμονία, αντίστιξη και φούγκ...α). Έχει επίσης φοιτήσει στην Accademia Musicale Chigiana της Siena, στο τμήμα «Μουσική για ταινίες» με τον Ennio Morricone.

Ο πρώτος του δίσκος με το συγκρότημα X-Darawish κυκλοφόρησε το 1998 στην Ιταλία. Το 2003, το πρώτο κεφάλαιο στη σόλο δισκογραφία του Κωστή Μαραβέγια με τίτλο «Ραδιοπειρατής», σηματοδότησε την άφιξη ενός νέου προσώπου στην ελληνική μουσική σκηνή. Ακολούθησε, το 2007, το δεύτερο άλμπουμ του, «Maraveyas Ilegal», ενώ το τρίτο άλμπουμ «Welcome To Greece» κυκλοφόρησε το 2009 με ανάλογη επιτυχία από τη νεοσύστατη τότε Ilegal Productions. «Η Λόλα» είναι ο τέταρτός του δίσκος, ο οποίος συνοδεύεται και από βιβλίο που ο ίδιος έγραψε και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο σε συνεργασία με την ΕΜΙ.

info
Λεωφορεία απο Θεσσαλονίκη 6 ευρώ (Αναχώρηση 11.00 πμ Σαλαμινος λιμανι , επιστροφή στις 20.00)

Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 6 ευρώ

Πληροφοριες-κρατησεις 6986 269 269
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου