Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η πλατεία του Ευόσμου μετατρέπεται σε... παραλία

Με έναν πρωτότυπο τρόπο η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου υποδέχεται το καλοκαίρι και συναντά τους φίλους του Βιβλίου μεταμορφώνοντας την πλατεία Ευόσμου σε μια μεγάλη παραλία γεμάτη με ομπρέλες, ψάθες, βιβλία, μπάλες και συναφή καλοκαιρινό διάκοσμο.

Στόχος της πρωτότυπης αυτής καλοκαιρινής «εξόρμησης», που διοργανώνει η Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου την Τετάρτη 3 Ιουλίου από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Δημαρχείου είναι να γίνει το βιβλίο «συνταξιδιώτης», αναπόσπαστο και απαραίτητο στοιχείο των καλοκαιρινών διακοπών για μικρούς και μεγάλους.

Με το σύνθημα «Ένα βιβλίο για το καλοκαίρι» το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου θα προτείνει στους δημότες βιβλία και θα ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να γίνουν μέλη της δανειστικής βιβλιοθήκης, η οποία διαθέτει μια πλούσια συλλογή με 27.000 τόμους βιβλίων και εκδόσεων.

Το καλοκαιρινό σκηνικό θα πλαισιώσουν παγωτά και λιχουδιές που θα μοιραστούν δωρεάν στο κοινό, στο οποίο θα διανεμηθούν -επίσης δωρεάν- βιβλία για ενήλικες και παιδιά, καλοκαιρινές Καρτ Ποστάλ και άλλα δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου