Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Θεσσαλονίκη: Πούλμαν, ξαπλώστρα και καφές!


ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ/agelioforos.gr

Με γυαλιά ηλίου, ψάθινα καπέλα, σαγιονάρες, ρακέτες και τάβλι ανά χείρας, η νεολαία επιλέγει κοντινές παραλίες για δροσιστικές βουτιές, διασκέδαση αλλά... και νέες γνωριμίες. Προορισμός τους, μπιτς μπαρ που προσφέρει και τη μεταφορά.

Στη γενικότερη κρίση που αντιμετωπίζουν και τα μπιτς μπαρ, οι επιχειρηματίες ψάχνουν να βρουν τρόπους, ώστε να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο κόσμο. Ετσι, λοιπόν, ο επιχειρηματίας Σταύρος Κεντεποζίδης πρόσθεσε την παροχή της μετακίνησης των λουομένων από Θεσσαλονίκη προς το μπιτς μπαρ του, που βρίσκεται στα Ν. Φλογητά της Χαλκιδικής, προσφέροντας μια δελεαστική τιμή που περιλαμβάνει μεταφορά από/προς Θεσσαλονίκη – και μάλιστα από τρία σημεία της πόλης-, καφέ ή αναψυκτικό και ξαπλώστρα.

«Είναι μια παροχή με την οποία δίνουμε στον κόσμο την ευκαιρία να έρθει για μπάνιο. Ουσιαστικά εξυπηρετούμε τον κόσμο, για την επιχείρηση δεν υπάρχει κερδοφορία από αυτήν την κίνηση», επισημαίνει στον «ΑτΚ» ο κ. Κεντεποζίδης.

Οσον αφορά την ανταπόκριση της νεολαίας στην παραπάνω παροχή, δείχνει να προτιμάει αυτήν την επιλογή, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες, είναι οικονομικότερη από τα ΚΤΕΛ και πιο εύκολη.

Το κόστος για τη μεταφορά (μετ' επιστροφής), τον καφέ και την ξαπλώστρα που διαθέτει το συγκεκριμένο μπιτς μπαρ ανέρχεται στα 10 ευρώ. Το δε εισιτήριο με το ΚΤΕΛ κοστίζει 6,10 ευρώ (απλή διαδρομή) το κανονικό, ενώ υπάρχει έκπτωση 10% στο εισιτήριο μετ' επιστροφής (συνολικό κόστος 11 ευρώ) και 4,60 ευρώ (απλή διαδρομή) κοστίζει το φοιτητικό εισιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου