Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Lucky Funeral + Agnes Vein + Moat Hug στο Eightball, Θεσσαλονίκη

Στις 29 Σεπτέμβρη το 8ball παίρνει φωτιά!


Oι LUCKY FUNERAL μετά την κυκλοφόρηση του ολοκαίνουριου τους album "Find Your Soul In Beautiful Lunatics" θα επισκεφθούν την Θεσσαλονίκη για ένα μοναδικό λάιβ!

Μαζί τους οι ντόπιοι AGNES VEIN που επίσης κυκλοφόρησαν καινούριο άλπμουμ με τίτλο "Soulship".

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι MOAT HUG που μας έρχονται από τη Λάρισα αλλά και τη Κοζάνη.

Άφθονη ψυχεδέλεια λοιπόν αλλά και πολλοί sludge-doom-prog ήχοι θα ξεσηκώσουν τη συμπρωτεύουσα.

Οι Lucky Funeral είναι μια τετραμελής μπάντα από την Αθήνα, η οποία δημιουργήθηκε στα μέσα του 2007, και έκτοτε τα μέλη της μοιράζονται ένα κοινό μουσικό όραμα. Ο ήχος του συγκροτήματος "κατοικεί" κάπου μεταξύ της Rock και της Metal, ενισχυμένος με progressive, sludge και avant garde στοιχεία τα οποία συνδυάζονται με τον σκληρό ήχο.

Το συγκρότημα έχει ήδη ολοκληρώσει την ηχογράφηση του 3ου τους άλμπουμ, ονόματι "Find your Soul in Beautiful Lunatics" που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο , από την δισκογραφική εταιρεία των ιδίων. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 2 άλμπουμ, "The Dirty History Of Mankind" (2010), το ομώνυμο "Lucky Funeral" (2008), καθώς και μερικά split βινύλια.

Η υπομονή, επιμονή και η σκληρή δουλειά των Lucky Funeral τους οδήγησε σε πολυάριθμες εμφανίσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να έχουν στο ενεργητικό τους 3 Ευρωπαϊκές περιοδείες και 2 στην Ελλάδα, καθώς επίσης συμμετοχές σε αρκετά Φεστιβάλ, με πιο πρόσφατα το Rockwave (Αθήνα - 2012), B'estfest (Βουκουρέστι - 2012) και Devilstone (Λιθουανία - 2012). Επιπλέον, έχουν μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως: Ozzy Ozbourne, Machine Head, Paradise Lost, Grave Digger, Orange Goblin, Obituary, Clutch, Pentagram, Kylesa, Eyehategod, Church of Misery και πολλούς άλλους.

Οι LF θα βρίσκονται σε μια ακόμη περιοδεία σε Ελλάδα και Ευρώπη το φθινόπωρο του 2013.

AGNES VEIN

https://www.facebook.com/doommetalband?fref=ts

Οι doom epic black metalers AGNES VEIN, δημιουργήθηκαν το 2001 με έδρα την Θεσσαλονίκη. Το 2004 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ΕP "...of chaos and law" και το 2010 το πρώτο τους full length album με το όνομα "Duality" (Venerate Industries) που πήρε εξαιρετικές κριτικές από τα media. Αυτό τον καίρο κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο νέο τους LP "Soulship" που τους οδηγεί σε πιο σκοτεινές και experimental συνθέσεις χωρίς να χάνονται οι αναφορές σε μπάντες όπως οι Bathory.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου