Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η... πολυεθνική φθινοπωρινή φιέστα του IWOG στις 6 Οκτωβρίου!

Μια... πολυεθνική μέρα στη Θεσσαλονίκη, αφιερωμένη σε διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, διοργανώνει ο Διεθνής Σύλλογος Γυναικών Ελλάδας.


Το ραντεβού για τη... φθινοπωρινή φιέστα του IWOG (International Women’s Organization of Greece) έχει δοθεί στις 6 Οκτωβρίου, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, από τις 10:30 το πρωί έως τις 5:30 το απόγευμα.

Όπως λένε στο «www.agelioforos.gr» οι διοργανωτές, είναι η Πέμπτη συνεχή χρονιά που με μεράκι και ενθουσιασμό ετοιμάζουν την όμορφη αυτή γιορτή στην ύπαιθρο, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Η φθινοπωρινή φιέστα, όπως την ονομάζουν, περιλαμβάνει εκδηλώσεις με παιχνίδια, κατασκευές, ζωγραφική προσώπου, παρουσιάσεις βιβλίων (UsbourneBooks), μουσική, δραματοποιημένες αναγνώσεις (ActionArt), χορό, τραγούδι, τον κλόουν Tontorino, ξεναγήσεις με ειδικά οχήματα στο αγρόκτημα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, αλλά και πολλές εκπλήξεις για όλους τους επισκέπτες.



Πλούσιο πρόγραμμα

Η PXPExtreme Games θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να δοκιμάσουν την αναρρίχηση, η ParadiseIceRing να γνωρίσουν το χόκεϊ, η Ελληνική Ομάδα Οδηγισμού, το Χαρούμενο Καλαμπόκι, το Happy Mountain, Το Παραμικρό και η Wooden Art for Crafts με τη Στέλλα Παπαϊωάννου θα απασχολήσουν δημιουργικά μικρά και μεγάλα παιδιά, το Εν Δυνάμει θα διασκεδάσει όλη την οικογένεια με τη τελευταία θεατρική επιτυχία του, Kυράνη του Δάσους.

Η διαιτολόγος και συγγραφέας Βασιλική Παπαδοπούλου θα παρουσιάσει το καινούργιο της βιβλίο «Μάκης Σαλαμάκης» και θα μαγειρέψει με τη Φιλίτσα Μυλωνά, αλλά και με γονείς και παιδιά, υγιεινά σνακ.

Το Φιξin Art θα διδάξει κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά και θα παρουσιάσει ναπολιτάνικα τραγούδια, ενώ, η MusicSP και ο Ανδρέας Νικάκης, με καταξιωμένους μουσικούς παραγωγούς, θα κρατήσουν συντροφιά όλη μέρα τους επισκέπτες, με τις μουσικές επιλογές τους.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί αναψυκτήριο με καφέ, γλυκά, χυμούς, σνακ, μπύρα, παγωτό και άλλες λιχουδιές σε χαμηλές τιμές, αλλά και υπαίθρια αγορά όπου πάνω από 60 εκθέτες θα διαθέτουν τα χειροποίητα προϊόντα τους. Παράλληλα, θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά που θα δώσει την ευκαιρία να κερδίσει κανείς πλούσια δώρα.

Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου του Συλλόγου, που βασίζεται στην εθελοντική εργασία των μελών του και προσπαθεί να καλύψει ανάγκες τοπικών συλλόγων, σωματείων και πολιτών.

Η γενική είσοδος είναι 1 ευρώ, ενώ για τα παιδιά κάτω των 5 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου