Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για παιδιά πολύτεκνων

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υλοποίησης πολιτικών κοινωνικής πρόνοιας, συνεχίζει την εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, με σύνθημα «Αυτή τη σχολική χρονιά, ας γεμίσουμε την τσάντα τους χαμόγελα». 

«Η θερμή ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην προηγούμενη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ‘Όλοι μαζί για το παιδί’, είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Καλούμε τους πολίτες, αλλά και τους επισκέπτες της Κεντρικής Μακεδονίας, να αποδείξουν για μια ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία, προσφέροντας σχολικά είδη στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παραμένει παρούσα σε κάθε δράση κοινωνικής πρόνοιας, με στόχο να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και να συμβάλλει στην κάλυψη των βασικών της αναγκών στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη δράση θα συγκεντρωθούν: σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, σχολικούς άτλαντες, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τέμπερες, κηρομπογιές, πινέλα, μπλόκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, γεωμετρικά όργανα, ψαλιδάκια, χαρτί Α4, διάφανο αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο σε ένα μαθητή.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δράση, παρακαλούνται να προσφέρουν είδη σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση ή καινούρια

Τα σχολικά είδη θα παραλάβουν υπηρεσιακά στελέχη της Π.Κ.Μ., εθελοντές της Εθνικής Τράπεζας, της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», καθώς και εθελοντές των Ενώσεων Πολυτέκνων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί για το Παιδί», που διοργανώνουν ο ΣΚΑΪ και η Εθνική Τράπεζα, θα υπάρξουν εκπλήξεις και happenings για τα παιδιά.

 goTHESS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου