Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Οι Distortion Tamers στη Θεσσαλονίκη

Οι Distortion Tamers γιορτάζουν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου Faith in you με δύο συναυλίες στα μέσα του Οκτώβρη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 στο ιστορικό AN club των Εξαρχείων, όπου οι D.T. θα παρουσιάσουν το Faith in you με τον Αλέξη Καλοφωλιά στο μπάσο , θα παίξουν κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο Junglehead Stories με τον καινούργιο τους μπασίστα Manuel de Villiers και θα συναντηθούν τζαμάροντας με παλιούς, καλούς φίλους.

Οι Chris B.I. (The Last Drive), Νίκος ‘Τσουλούφης’ (Αδιέξοδο, Deus Ex Machina, Bad Lack Souls, ANFO), Eva K. (Soul Resistance, Nonmandol), Pep (Drunk Motherfuckers, Distortion Tamers) και φυσικά ο Alex K. (main bass player στο ‘Faith in you’) θα ανέβουν στη σκηνή του AN club μαζί με το εκρηκτικό και καταξιωμένο τρίο, μετατρέποντας το event σε μία πραγματική rock n’ roll γιορτή!

Εκλεκτοί καλεσμένοι των Distortion Tamers δύο εξαιρετικές μπάντες, οι πολύ ιδιαίτεροι The Misty Blue Boys με καινούργιο δίσκο στα σκαριά και οι BBP (Babi Bone Project), η Surf συμμορία του Babi Bone που αποτελείται από μέλη των μεγάλων Earthbound!

Μία εβδομάδα αργότερα, το συγκρότημα ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη, όπου το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 θα ξανασυναντήσει τους φίλους του στη συμπρωτεύουσα, ενάμιση χρόνο μετά την τελευταία του εμφάνιση εκεί. Αυτή τη φορά στο Silver Dollar και με την διάθεση για rock n’ roll πάντα ‘κολημένη στο κόκκινο’, θα παρουσιάσει και εκεί την τελευταία του δουλειά, πλαισιωμένη με κομμάτια από τον πρώτο του δίσκο καθώς και διασκευές, σ’ ένα Σαββατόβραδο αγνού rock n’ roll!

Τοποθεσία: Αθήνα - AN club, Σολωμού 13, Εξάρχεια, τηλ.: 210 330 5056
Θεσσαλονίκη - Silver Dollar, Εθνικής Αμύνης 19, τηλ. 2310 283613

Ημερομηνία: Αθήνα: Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013
Θεσσαλονίκη: Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ

1 σχόλιο: