Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Στη Θεσσαλονίκη το κρουαζιερόπλοιο Costa Pacifica

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά κρουαζιερόπλοια το Costa Pacifica, χωρητικότητας 3.800 ατόμων.


Μικρή εκδήλωση υποδοχής αναμένεται να διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Μακεδονίας από το χορευτικό  Όμιλο Δυτικής Θεσσαλονίκης «Το Σεργιάνι» στην προβλήτα του λιμανιού.

Ταυτόχρονα, ο ΕΣΘ θα διανέμει στους επιβάτες του πλοίου:

-Τον Τουριστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης τον οποίο εκδίδει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης
-Την εκπτωτική κάρτα Agora Bonus Card, με λίστα επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο Σύστημα
-παραδοσιακό ατομικό γλυκό – παστέλι  
-αναμνηστικό σουβενίρ της Θεσσαλονίκης (μαγνητάκια και κονκάρδες)

«Η παρουσία τόσων τουριστών – εν δυνάμει καταναλωτών- στην πόλη μας δύναται να ενισχύσει την ζήτηση και την κατανάλωση στα εμπορικά καταστήματα. Χρέος μας είναι να υποδεχθούμε όλους αυτούς τους τουρίστες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντας τους φιλοξενία, εξαιρετική εξυπηρέτηση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ώστε να αποκομίσουμε τα μέγιστα δυνατά οφέλη, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα», σημειώνει ο Σύλλογος.

Στα πλαίσια των παραπάνω, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτείνει, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 να παραμείνει η Αγορά ανοιχτή, τουλάχιστον, έως τις 5 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου