Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μπόρις Μουζενίδης: Εφερε 500.000 Ρωσίδες (και Ρώσους) για τουρισμό και γούνες


Ο επιχειρηματίας που έκανε την Ελλάδα must προορισμό για τους Ρώσους - Από ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ στη Γεωργία κατάφερε να χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία στον τουρισμό, να μετατρέψει σε φετίχ για τις Ρωσίδες τις γούνες της Καστοριάς και τώρα να ετοιμάζει ακόμη και αεροπορική εταιρεία με την επωνυμία Ellinair

Στο υπουργείο Τουρισμού πίνουν νερό στ’ όνομά του και όχι άδικα, αφού ο ταξιδιωτικός οργανισμός που διευθύνει από το 1995 έφερε στην Ελλάδα για διακοπές το περασμένο καλοκαίρι μισό εκατομμύριο Ρώσους - και όχι μόνο. Ο κ. Μπόρις Μουζενίδης είναι αυτός που κατάφερε να κάνει μόδα την Ελλάδα στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, συμβάλλοντας σημαντικά στην άνοδο του ελληνικού τουρισμού για το 2013.

Αξιοποιώντας τις γνωριμίες του σε Ελλάδα και Ρωσία, ο δραστήριος ομογενής επιχειρηματίας κατάφερε μέσα σε 20 χρόνια να στήσει τη δική του αυτοκρατορία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, κάνοντας μπίζνες με τις μεγάλες αδυναμίες των Ρώσων, ήτοι τις ζεστές γούνες τον χειμώνα και τον καυτό ήλιο με τη δροσερή θάλασσα το καλοκαίρι. Πλέον ο όμιλος Μουζενίδη επεκτείνεται μετά τον τουρισμό στο real estate και τις αερομεταφορές.

Ερχεται η Ellinair

Μέχρι τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να τροχοδρομήσουν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης τα πρώτα αεροσκάφη της νέας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας Ellinair, που φιλοδοξεί να αποτελέσει γέφυρα της Ελλάδας με τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες - και όχι μόνο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου