Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Στη Θεσσαλονίκη το κρουαζιερόπλοιο Άστορ με 500 Γερμανούς τουρίστες

Το Άστορ ήρθε για πρώτη φορά σήμερα στη Θεσσαλονίκη (γύρω στις 8:30 το πρωί) από το λιμάνι του Τσανάκαλε της Τουρκίας και από την πόλη θα αναχωρήσει γύρω στις 6 το απόγευμα, με προορισμό το νησί της Νάξου

Ούτε οι ισχυροί άνεμοι, ούτε η φουρτουνιασμένη θάλασσα κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη το κρουαζιερόπλοιο Άστορ, που σε πείσμα του καιρού, «έδεσε» χωρίς κανένα πρόβλημα στο λιμάνι, φέρνοντας στην πόλη 500 Γερμανούς τουρίστες.

Το Άστορ ήρθε για πρώτη φορά σήμερα στη Θεσσαλονίκη (γύρω στις 8:30 το πρωί) από το λιμάνι του Τσανάκαλε της Τουρκίας και από την πόλη θα αναχωρήσει γύρω στις 6 το απόγευμα, με προορισμό το νησί της Νάξου.

Οι 500 Γερμανοί τουρίστες, αμέσως μόλις... πάτησαν πόδι στην πόλη επιβιβάστηκαν σε τουριστικά λεωφορεία προκειμένου να περιηγηθούν σε κοντινά αρχαιολογικά μνημεία.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ναυτιλιακός πράκτορας Βίκος Παλαντζιάν, στις 31 Οκτωβρίου το λιμάνι της Θεσσαλονίκης πρόκειται να υποδεχθεί ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο, το Voyager, το οποίο και θα δώσει τη δυνατότητα σε Άγγλους τουρίστες να περιηγηθούν στην πόλη.

Σχολιάζοντας τη φετινή κίνηση των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ο κ. Παλαντζιάν επεσήμανε ότι καταγράφηκε λίγο καλύτερη σε σχέση με πέρυσι κι εξέφρασε την ελπίδα πως τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ωστόσο, το γεγονός ότι το λιμάνι της πόλης δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί πολυάριθμα κρουαζιερόπλοια ταυτόχρονα, λόγω χώρου, περιορίζει σημαντικά τη δράση των πρακτόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου