Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΚΘΒΕ: Ακρόαση για το έργο «UTOPIA», βασισμένο στους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη

To Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Θέατρο Νέων του Κρατικού Θεάτρου Κωνσταντίας (Jugendklub im Staatstheater Konstanz) της Γερμανίας προετοιμάζουν την συμπαραγωγή της παράστασης «UTOPIA» (work in progress), βασισμένο στους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, με μεικτό ελληνογερμανικό θίασο νέων, σε σκηνοθεσία των Ανέστη Αζά και Πρόδρομου Τσινικόρη.

Αναζητούνται νέες και νέοι performer, ηλικίας 18 έως 23 ετών, που θα ήθελαν να πάρουν μέρος στην παράσταση. Οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματίες ηθοποιοί, όμως καλούνται να είναι διαθέσιμοι να συμμετάσχουν σε μια ερευνητική διαδικασία με βάση το έργο του Αριστοφάνη. Οι παραστάσεις του έργου, που θα γραφτεί μέσα από έρευνα και συνεντεύξεις, θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2014 στην Γερμανία και τον Οκτώβριο του 2014 στη Θεσσαλονίκη. Για τις παραστάσεις του Μαΐου και τις τελικές πρόβες θα χρειαστεί διαμονή για περίπου έναν μήνα στη Γερμανία.

Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί τριήμερο εργαστήριο στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου στο ΚΘΒΕ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν διαβάσει πρόσφατα το έργο και να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία στο Γραφείο Παραγωγής του ΚΘΒΕ έως τις 18 Οκτωβρίου 2013.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Παραγωγής του ΚΘΒΕ, καθημερινά, από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00μ.μ. (τηλ. 2315200034, φαξ: 2310270394, e-mail:dimos.panos@yahoo.com ή d.panos@ntng.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου