Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Η χορηγία του Ομίλου Μουζενίδη προς το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Μένη Λυσαρίδου (Πρόεδρος ΔΣ ΚΘΒΕ)-Σταύρος Δαλιάκας (Εμπορικός Αντιπρόσωπος Ομίλου Μουζενίδη) – Ιωάννης Ρωμούδης (Διευθυντής Αεροδρομίου των αεροπορικών εταιριών του Ομίλου Μουζενίδη)-Γιάννης Βούρος (Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ)
Η χορηγία του Ομίλου Μουζενίδη προς το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάστηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στο Βασιλικό Θέατρο, από την Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΘΒΕ, Μένη Λυσαρίδου και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Βούρο. Παρόντες οι εκπρόσωποι της εταιρίας Σταύρος Δαλιάκας, Εμπορικός Διευθυντής, και Ιωάννης Ρωμούδης, Διευθυντής Αεροδρομίου των αεροπορικών εταιριών του Ομίλου. 

Η χορηγία αφορά στη δρομολόγηση λεωφορείου από το Βασιλικό Θέατρο στη Μονή Λαζαριστών για τη μεταφορά του κοινού που παρακολουθεί τις παραστάσεις που δίνονται στη Σκηνή Σ. Καραντινός (αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται η παράσταση «Το Ραφτάδικο»).

«Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρία και τον πρόεδρο κ. Μπόρις Μουζενίδη. Το ΚΘΒΕ δεν ζητά φιλανθρωπική ενίσχυση από τους επιχειρηματίες. Θεωρούμε ότι είμαστε ένα ισχυρό brand name και η συνεργασία με το ΚΘΒΕ δίνει προστιθέμενη αξία σε κάθε δράση» δήλωσε η Μ. Λυσαρίδου. «Με τον Όμιλο Μουζενίδη χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και πιστεύουμε ότι θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα» συμπλήρωσε.

Νίκος Χαραλάμπους (Σκηνοθέτης παράστασης «Η Πτωτική άνοδος του Αρτούρο Ούι»)-Μένη Λυσαρίδου (Πρόεδρος ΔΣ ΚΘΒΕ)-Σταύρος Δαλιάκας (Εμπορικός Αντιπρόσωπος Ομίλου Μουζενίδη) – Ιωάννης Ρωμούδης (Διευθυντής Αεροδρομίου των αεροπορικών εταιριών του Ομίλου Μουζενίδη)-Γιάννης Βούρος (Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ)-Γιάννης Ρήγας (Σκηνοθέτης παράστασης «Το κύμα»)

«Βήμα βήμα προχωρούμε σε αυτά που είχαμε αναφέρει από την αρχή ως πολιτική εξωστρέφειας του οργανισμού, όπως η συνεργασία με τη ΔΕΘ, με τον ΟΛΘ, με το Πανεπιστήμιο ως προς την Ακαδημία του Αρχαίου Δράματος, με την ΚΟΘ για τη σεζόν 2014-2015» είπε από την πλευρά του ο Γ. Βούρος.

Ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Δαλιάκας, αφού αναφέρθηκε στην ιστορία και την αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου Μουζενίδη, υπογράμμισε τη χαρά του για τη συνεργασία με το ΚΘΒΕ. «Κι εμείς παίρνουμε προστιθέμενη αξία από τη συνεργασία μας, με τη δωρεάν μεταφορά βοηθάμε σε κάτι που αγγίζει την πόλη και την κοινωνία, ιδιαίτερα στις μέρες μας. Εύχομαι να καταφέρουμε να πάμε μια μέρα το ΚΘΒΕ στη Ρωσία ή στην Ουκρανία για να βοηθήσουμε στη διάδοση του πολιτισμού μας» δήλωσε.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΘΒΕ: ΟΜΙΛΟΣ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ

Ο Όμιλος Μουζενίδη διαθέτει δωρεάν λεωφορεία για τη μεταφορά των θεατών από το Βασιλικό Θέατρο προς τη Μονή Λαζαριστών προκειμένου να παρακολουθούν τις παραστάσεις: Το Ραφτάδικο» του Ζαν-Κλωντ Γκραμπέρ & «Με μουσικές εξαίσιες, με φωνές!...», Μια μουσική ιστορία της Θεσσαλονίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου