Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Τα «Colors» φέρνουν νέο χρώμα στην τουριστική Θεσσαλονίκη

Το concept των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων ως εναλλακτική λύση φθηνότερης φιλοξενίας σε οικογένειες και νέους και στη Θεσσαλονίκη


Ήρθε και στη Θεσσαλονίκη ένας δοκιμασμένος και επιτυχημένος, σε όλες τις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, τύπος τουριστικού καταλύματος, τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Τα κλειδιά για να ανοίξει αυτή η κατηγορία, που παρέχει άνετη και οικονομικότερη φιλοξενία σε σύγχρονους χώρους, στα αστικά κέντρα, κρατούν σε πρώτη τουλάχιστον φάση, ο Φώτης και η Χριστίνα Δρακοπούλου, με τα Colors. 

Η οικογένεια, που είχε ήδη δραστηριότητα στο κλάδο του τουρισμού, το 2012, μισθώνει το ακίνητο στην Βαλαωρίτου 21, ένα κτήριο που επρόκειτο κάποτε να λειτουργήσει σαν φοιτητική εστία, το ανακαινίζει, το διαμορφώνει και δημιουργεί ενοικιαζόμενα διαμερίσματα των 30 τμ μέχρι και 49 τμ. Ένα χρόνο αργότερα, μισθώνει το διατηρητέο στην Οπλοποιού 1, στα Λαδάδικα και δημιουργεί το «Colors Central», με δωμάτια και διαμερίσματα από 14 τμ μέχρι και 24 τμ.

Στόχος των «Colors» είναι να προσθέσει αυτό που έλειπε από τις τουριστικές υποδομές της Θεσσαλονίκης, τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα που προτείνουν εναλλακτικές λύσεις φθηνότερης φιλοξενίας, σε οικογένειες και νεότερης ηλικίας άτομα.

«Το concept είναι απλό. Προσφέρουμε σε οικονομικότερες τιμές μεγάλα δωμάτια  και μικρά διαμερίσματα, που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα οικογένειες αλλά και μικρές παρέες, σε χώρους με νεανικό ύφος, σύγχρονους, στους οποίους οι πελάτες μπορούν να έχουν υπηρεσίες στους δικούς τους χρόνους. Πρόγευμα την ώρα που θέλουν, στο δωμάτιο τους, να κάνουν χρήση εξοπλισμού business room, να έχουν baby- sitter για τα παιδιά τους, ενώ οργανώνουμε και ειδικές προσφορές για όσους θα ήθελαν να γνωρίσουν καλύτερα την πολιτιστική ή τη γαστριμαργική Θεσσαλονίκη», είπε στη Voria.gr η Χριστίνα Δρακοπούλου.

Στη φιλοσοφία των «Colors» είναι η παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών σε χώρους που παρέχουν στους επισκέπτες άνεση και φιλοξενία σε οικονομικότερες τιμές. «Θέλουμε όσοι μένουν στα Colors να γνωρίσουν την πόλη σαν πολίτες και όχι σαν τουρίστες», πρόσθεσε η κ. Δρακοπούλου.

Γι' αυτές τις υπηρεσίες, τα «Colors» συνεργάζονται με επιχειρήσεις και επαγγελματίες των περιοχών που λειτουργούν, κάνοντας ειδικές τιμές στους πελάτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου