Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

48ωρο θεατρικό φεστιβάλ στο «Αθήναιον»

Η πρωτότυπη θεατρική πρωτοβουλία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη


Δώδεκα θεατρικές ομάδες της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνουν ένα δύσκολο εγχείρημα: να γράψουν ένα θεατρικό έργο, να το σκηνοθετήσουν και να το ανεβάσουν ως μία ολοκληρωμένη θεατρική παράσταση μέσα σε ένα 48ωρο.


Παρόμοιου είδους δράσεις έχουμε δει στην Αθήνα, όμως για πρώτη φορά πραγματοποιείται κάτι τέτοιο στη Θεσσαλονίκη. Το φεστιβάλ ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως τις αρχές του Δεκέμβρη. Η πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση του φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στο θέατρο «Αθήναιον» ανήκει στον Φώτη Σπύρο. Να σημειωθεί ότι το κοινό και οι διοργανωτές θα ...βαθμολογήσουν τις παραστάσεις που θα προκύψουν, ούτως ώστε στο τέλος της διοργάνωσης, να έχουμε έναν μεγάλο νικητή. Το βραβείο δεν θα είναι άλλο από τη συνέχιση της παράσταση στο «Αθήναιον». Η θεατρική παράσταση πρέπει να έχει διάρκεια ανάμεσα στα 35 και 55 λεπτά.

Ετσι, στο τέλος κάθε 48ωρου - αύριο κι έπειτα κάθε δυο μέρες - θα ανεβαίνει το ολοκαίνουργιο έργο για δύο παραστάσεις στις 19.15 και στις 21.15. Το κοινό θα μπορεί να τις παρακολουθεί και να τις κρίνει. Εισιτήριο: 5 ευρώ

Πληροφορίες

τηλ. 2310/ 832.060, Άγγελος Αξιώτης 6978730790

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου