Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη-Ρωσία τουριστική συμμαχία

Μνημόνιο συνεργασίας με το ρωσικό εκθεσιακό φορέα EUROEXPO υπέγραψε η ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο εκθεσιακών φορέων, μέσω της συμμετοχής σε εκθέσεις που διοργανώνουν σε Ρωσία και Ελλάδα, αλλά και της πραγματοποίησης επιχειρηματικών αποστολών.

Ειδικότερα, σε πρώτη φάση, συμφωνήθηκε η συμμετοχή της ΔΕΘ-Helexpo σε δύο τουριστικές εκθέσεις που διοργανώνει η EUROEXPO τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο του 2014.


Πρόκειται για τη διεθνή εμπορική έκθεση για το ταξίδι και τον τουρισμό, Intourmarket, που πραγματοποιείται στη Μόσχα τον Μάρτιο, όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 1.300 εκθέτες από 140 χώρες, αλλά και όλες οι ρωσικές περιφέρειες. Η εν λόγω έκθεση προσελκύει πάνω από 75.000 επισκέπτες και θεωρείται από τις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.

Η δεύτερη διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει η ΔΕΘ-Helexpo στη Ρωσία είναι η OTDYKH, επίσης στη Μόσχα, η οποία πραγματοποιείται το Σεπτέμβριο του 2014 και καλύπτει έκταση 22.000 τ.μ. Παρουσία στην έκθεση έχουν 30 περιφέρειες της Ρωσίας, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες υπολογίζονται σε 62.000.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη από τους διευθύνοντες σύμβουλους της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκο Ποζρικίδη και της EUROEXPO, Κιριλ Ανισίμοφ, παρουσία του Ρώσου υφυπουργού Τουρισμού, Εβγκένι Πισαρέβσκι και του υπουργού Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου.

Πηγή : seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου