Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν εργαστήριο δημιουργικής γραφής για μαθητές

Το εργαστήριο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου


Δωρεάν εργαστήριο δημιουργικής γραφής για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως (Κωνσταντινουπόλεως 45), με εισηγήτρια τη φιλόλογο και εκπαιδευτικό Μελπομένη Καραγιαννίδου, η οποία θα συμμετέχει εθελοντικά.

Το εργαστήριο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 με διάρκεια από τις 16:30 έως τις 18:30 και θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή κατά τις ίδιες ώρες, έως και το τέλος του σχολικού έτους.

Οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν στη συγγραφή κειμένων σε πεζό και ποιοτικό λόγο. Επιπλέον στόχος του εργαστηρίου είναι να αποτελέσει έναν ιδανικό τρόπο προετοιμασίας για όσους νέους θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στους μαθητικούς ποιητικούς διαγωνισμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης, που διεξάγονται σε ετήσια βάση.

Τα κείμενα των μαθητών θα δημοσιευτούν σε ειδικό τεύχος που θα εκδώσει η ομάδα του εργαστηρίου, μετά την ολοκλήρωσή του.

Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2310.315.100 της Περιφερειακής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κωνσταντινουπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου