Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Χιλιάδες κόσμου παρακολούθησε το 9ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

2.500 χορευτές έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και δίκαια καταχειροκροτήθηκαν. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον Μεγάλο λαογράφο Στάθη Ευσταθιάδη.
Τιμήθηκαν ο Αντώνης Αντωνιάδης και Δημήτρης Μελισσανίδης. Θερμό χειροκρότημα στον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 9ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης με διοργανωτή την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος.

Οι Χιλιάδες κόσμου που παραβρεθήκαν στην εκδήλωση, χειροκρότησαν θερμά τους άξιους συνεχιστές των παραδόσεων μας. Νέοι και νέες με τις χορευτικές τους ικανότητες τους, προκάλεσαν ρίγη συγκινήσεως. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο Μεγάλο λαογράφο Στάθη Ευσταθιάδη. Σε γιγαντοοθόνη του σταδίου προβλήθηκε βίντεο με τη ζωή και το έργο του αξέχαστου Στάθη Ευσταθιάδη που επιμελήθηκε η κόρη του Μυροφόρα.

Για την προσφορά και το έργο τους τιμήθηκαν, ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης και επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης. Θερμό χειροκρότημα απέσπασε από τους θεατές ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης όταν ο πρόεδρος της ΠΟΕ κ. Γιώργος Παρχαρίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την παραχώρηση του Γυμναστηριου. Την Εκδήλωση παρουσίασαν ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης και ο καλλιτέχνης Αχιλλέας Βασιλειάδης.

http://emvolimanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου