Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: «The Great Gig – a tribute concert to PINK FLOYD» στο «ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ».

Από το ΦΙΞ in art 


Το συγκρότημα The Great Gig, η μεγαλύτερη ελληνική Pink Floyd tribute band, θα εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή του «ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ», την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στη μουσική των Pink Floyd. 

Η παράσταση, που έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, έχει διάρκεια δυόμισι ώρες και περιλαμβάνει μουσικά κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας ενός από τα σπουδαιότερα και πλέον επιδραστικά συγκροτήματα της παγκόσμιας μουσικής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι The Great Gig δεν διασκευάζουν τα κομμάτια, αλλά τα ερμηνεύουν, με πλήρη σεβασμό στις πρωτότυπες εκτελέσεις, ακριβώς όπως τα έχει γνωρίσει και αγαπήσει το κοινό. Το event θα συνοδεύεται καθ’ όλη τη διάρκεια από video art, καθώς και από φωτιστικά/ηχητικά effects, μετατρέποντάς το από απλή συναυλία σε μια οπτικοακουστική παράσταση.

Το συγκρότημα The Great Gig αποτελούν  οι: Βασίλης Τοπαλίδης (φωνή), Λευτέρης Κοντογιάννης (κιθάρες, φωνή), Μανώλης Πηλείδης (κιθάρα), Βαγγέλης Νοτόπουλος (μπάσο), Νίκος Μπούμπας (keyboards, sound effects), Βασίλης Στεργίου (τύμπανα), Γιάννης Τσάκωνας (σαξόφωνο), Μαριάννα Παπαθανασίου (φωνητικά), Παναγιώτης Μεταλληνός (video, sound effects), Τηλέμαχος Ανδρεάδης (φώτα), Στέφανος Χρυσάκης (ήχος).

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

«ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ», Παρασκευοπούλου 9 & Βασ. Όλγας, τηλ.2310824970 & 2310819153

Ώρα έναρξης παράστασης: 22:00

Τιμή εισιτηρίου: κανονικό 12€ , φοιτητικό/ανέργων 10€

Πληροφορίες Φιξ in art:  2310 500034

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου